Relacja z premiery spektaklu "Początek"

W dniu 15 maja w Teatrze Ludowym w Krakowie, po raz pierwszy zostało zaprezentowane przedstawienie pn. "Początek" w ramach I edycji akcji Fundacji "Znaczenie"- "PORA NA RODZINĘ". Całość wydarzenia została zorganizowana z okazji obchodów Międzynarodowego Dnia Rodziny

Podczas premiery spektaklu gości powitał dyrektor Teatru Ludowego - Pan Jacek Strama, a następnie Prezes Fundacji "Znaczenie" - Pan Mariusz Węc oraz Prezes Fundacji "Gorące Serce"- Współorganizator akcji- Pan Adam Pławecki.

Godzinny spektakl w reżyserii Piotra Ślęzaka, Anety Lasoty i Anny Lechowicz dostarczył widzom wiele emocji i wzruszeń i został nagrodzony gromkimi brawami.  Na podziw zasługuje nie tylko aktorska gra Piotra Ślęzaka, Anety Lasoty, Tomasza Markowskiego, Karoliny Węc i Filipa Kałuży ale cała oprawa spektaklu, w którym bardzo znaczącą rolę odegrały takie elementy jak światło i dźwięk. W spektaklu zostały wykorzystane fragmenty następujących utworów:  "Wojna" zespołu Siekiera,  "Szczęście" Violetty Villas , " Całuję twoją dłoń"  Mieczysława Foga oraz cały utwór zespołu Luxtorpeda "Od Zera".

Tych z Państwa, którzy nie mogli być obecni na premierowym pokazie, informujemy, że aktualnie jest przygotowywana lista miejsc, w których jeszcze będzie można zobaczyć przedstawienie.

Wszystkim obecnym gościom serdecznie dziękujemy za przybycie! Dziękujemy również współorganizatorowi, sponsorom, partnerom i patronom.

Zapraszamy do galerii, w której zostały zamieszczone zdjęcia z tego wydarzenia!